İnternet Download Manager 6.11 Son Sürüm Full İndir
İnternet Download Manager programını size duslerkulup olarak sunuyoruz.Program en son sürümdür ve içinde gerekli crack mevcuttur.İDM programı ile internetten izlediğiniz her videoyu bilgisayarınıza indirebilirsiniz.Daha sonra bazı desteklenen upload sitelerindende daha iyi verim almak için kullanabilirsiniz.Ayrıca linklerimiz sağlamdır, virüssüzdür ve program çalışmaktadır.Programın nasıl kurulucağı indireceğiniz dosyada anlatılmaktadır.
İndirme linki: http://turbobit.net/dqid9up1wlz7.html
Rar şifresi: www.duslerkulup.com
Programın kurulumu: İDMAN611F DOSYASINA ÇİFT TIKLAYIP KURUN.ARDINDAN KEYRESET KLASÖRÜNDEKİ REGEDİT DOSYASINA ÇİFT TIKLAYIP ONAYLAYIN.BİLGİSAYARINIZA RESET ATIN.VİDEONUN KURULUMUNU VİDEOLU BİR ŞEKİLDE AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.1080 PİXELDE İZLERSENİZ HD OLARAK HERŞEY DAHA NET OLUR.
DİKKAT! PATCH KLASÖRÜ YANLIŞLIKLA KURULUM DOSYASINA GİRMİŞTİR KESİNLİKLE PATCHA GEREK YOKTUR YUKARIDAKİ İŞLEMLERİ YAPMANIZ YETERLİDİR.
NOT: Bu programın indirme linki full olarak sadece www.duslerkulup.com mevcuttur.Linklerimiz sürekli kontrol edilmektedir ve kesinlikle çalışmaktadır.
LÜTFEN RAR ŞİFRESİ NEDİR PROGRAM NASIL KURULUR TARZI SORULAR SORMAYIN.ÇÜNKÜ RAR DOSYASINDADA KONU İÇERİSİNDEDE PROGRAMIN NASIL KURULDUĞUNU ANLATMAKTAYIZ.EXTRA BİLGİLER KONU İÇERİSİNDE MEVCUTTUR.RAR ŞİFRESİDE HER ZAMAN SİTEMİZİN ADIDIR.BİR SORUNUNUZ VAR İSE ÖNCE YORUMLARI OKUYUNUZ.YORUMLARDA ARADIĞINIZ ÇÖZÜM YOK İSE OZAMAN YORUM OLARAK YAZINIZ.HASSASİYETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.
bozuk link defalarca tıkladım açılmıyor farklı tarayıcılarla denedim olmadı
@tuğçe kırık link düzenlenmiş ve yeniden upload edilmiştir.İndirme seneçeği sorunsuz çalışmaktadır.
elıne saglık tesekurlerrrrrrr
Çok teşekkürler. Mevcut lisans silimi içinde kullanışlı seri numara fixlendiğinde.
dediğiniz gibi 2 kere yaptım hala olmuyor. olmuyor değil ben hala bi şeyi beceremiyorum sanırım oyh. yine de çok teşekkür ederim
@ebru videolu anlatımımız zaten konu içerisinde vardır izleyerek yapabilirsiniz her aşama tek tek anlatmışız izleyin.
merhaba ben kurdum ama full yapamıyorum. başarıyla eklendi dedi ama açarken 60 gün içerisinde kayıt yapılmamış IDM kapatılıyor diyor. bi de keyreset klasörünü açıyorum ama regedit diye bir şey çıkmadı :/
@ebru evet o hatayı almanızın nedeni crack yapmamış olmanız idm programını tamamen kapatın sonra keyseret klasörünün içinde tek bir dosya var onun ismi regedit değildir zaten ona çift tıklayın iki keren bilgisayarınıza reset atın ve idm nizi sorunsuzca kullanın.
çok aradım çok uğraştım en düzgün ve anlaşılır şekilde sayenizde sahip oldum emiğine teşekkürler harika olmuş
masa üstüne attıgı crack klasörünün içindekileri nere atcam. normal oyun crack i gbi yapıyorum ama olmuyor. o kısmı anlatırsanız eger cok sevinirim.
@cengizhan anlatacak bişey yok gayet net ve açık bir şekilde videomuzda her adım yeterince açıklayıcı bir şekilde anlatılmış videoyu 4.35 saniyeden itibaren izleyin.
bütün yazılanları yaptım program kuruldu ama 7 gün sonra sona erecek diyor sildm aynen bida yaptım yine aynı. nerde hata yapıyorum ?
@cengizhan crack işlemini doğru yaptığınızdan eminmisiniz ben bu aldığınız hatayı niye almıyorum programı defalarca silip kurdum bilgisayarıma format atıp tekrar kurdum ona rağmen 1 kere bile almadım bu hatayı crackleme işleminde hata yapıyorsunuz.
yukaridaki download sozunu tıkladım ama yerinekurulum isimli bir proqram indirildi.Neyi yanlış yaptım?
@kam buyrun indirme linki: https://hotfile.com/dl/188041606/0a29662/IDM6.11Build5FinaLDuslerkulup.com.rar.html
eline sağlık admin çok güzel şekilde anlatıp sunmuşsun
kardeşim allah razı olsunda rar şifresi yanlış diyor onu nasıl yapacağız?
@zekinci w ww.duslerkulup.com olarak yazın rar şifresini
ben de yapamadım kaç kere videoyu izledim olmadı 60 gün içinde kayıt olmadınız idm kapatılıyor diyor
@misafir olmaması için bir neden göremiyorum çünkü sizin yaşadığınız sorunlar test etmek amacıyla videoda anlattığım gibi sıfırdanda kurdum.Kurulu olanı silip tekrardan kurdum.Format attıktan sonra tekrar kurdum farklı bilgisayarlardada denedim hiçbir sorun yaşamadım videoda mutlaka ufakta olsa ince bir noktayı kaçırıyorsunuz galiba.her saniye çok önemlidir.Dikkatlice inceleyin
Merhaba;
Dosyayı buldum, rar’ı tekrar indirdim şifreyi buldum açtım şimdi de programı yüklerken yolu bulamıyor diyor. Bunca zamanımı aldınız.
@hasret şahin size verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı üzgünüz.Dosyayı https://hotfile.com/dl/188041606/0a29662/IDM6.11Build5FinaLDuslerkulup.com.rar.html soldaki link adresinden indiriniz.İndirdikten sonra winrarın içindeki dosyaları masaüstüne çıkarın.İDMAN611F dosyasına çift tıklayın.Ardından KEYRESET klasöründeki regedit dosyasına çift tıklayıp onaylayın.Bilgisayarınıza reset atın.Zaten videolu olarakta anlattığımız için videoyuda izleyebilirsiniz.
admin ben kurdum 1 ay kullandım şimdi kapandı.anlattığınız gibi tekrar denedim ama olmuyor niye ki ya?
@hazan kurduğunuz zaman bizim sitemizden mi indirdiniz?
benim pc windows 8 yükledim olmadı admin her adımı kusursuz yaptım
@melih program windows 8 işletim sistemindede tarafımızca denenmiştir.Hiçbir sıkıntı yaşanmamıştır.Sizler niye böyle bir sorun yaşıyorsunuz anlamış değiliz.
tüm anlatmış olduğunuz uygulamarı harfiyen yaptım ama ıdm 60 gün ,ç,nde kayıt yaptırılmamış kapatılacak yazısı çıkıyor .lütfen öneriniz nedir
@sadık indirdiğiniz programın yükleme dosyası bizim sitedenmi indirdiniz yoksa başka bir sitedenmi birde önceden yüklümüydü idm programı?
daha evvel yüklüydü her halde oğlum güncelleme yaptı ve tespit edildik. ama o programı bilgisayarımdan tamamen sildikten sonra sizin sitenizde yükledim ama olmadı neden çözemiyorum
@sadık normal şartlarda olması gerekiyor ben kendimde olmadığını söyleyen arkadaşlar için bilgisayarıma sıfırdan yükledim videoda anlattığım gibi sonra tekrar silip tekrar kurdum her defasındada sorun olmadığını gördüm program ve crack kesinlikle çalışmaktadır.
ben 1 kere indirdim süresi bitti bir daha indirebiliomuyum ?
@hakan indirebilirsiniz.
indirmeye calıştım tam inERKEN bğlantı hatası verdi net te de herangi bir sorun yok yardım edersen sevinirim bu ararada paylaşımların icin sağolasın herkez icin mükemel bir site diye bilirim emeğine sağlık
@kamil indirdiğiniz siteden daha önceden bilgisayarınız veya modeminiz kullaılarak ücretsiz olarak dosya indirilmiş olabilir birkaç saat içerisinde sorun buysa eğer düzelmesi gerekmetedir.
eyvallah ya ne zamandan beri bu programı arıyodum sağolun
programı 20 gün öce problemsiz anlatıldığı gibi kurdum çok da güzel çalışıyor ama bugün “kullanım süresinin dolmasına 10 kaldı şimdiden kayıt yaptırmak ister misiniz ?”gibi bir yazı çıktı. ben yanlış mı kurmuşum yoksa herkesde olan bir yazımı. yardımcı olursanız sevinirim.
@güler program hata vermemesi gerekiyor çünkü program tarafımızca sorunsuz kullanılmıştır.Crackleme işlemini doğru ve hatasız yaptı iseniz böyle bir problemle karşılaşmamanız gerekmektedir.
ya ben kacdefa sildim yükledim yine olmuyo .. rar dosyasındaiken patc..16. açıyorum hemen hata veriyor idm hatası veriyor . bundan 3 gün önce yüklemştm olmuş ama tekrar hata veriyordu her yerden kaldırdm yeniden yükledim yine olmuyor.. başka rar indirme linki atabilirmisiniz ? .p
@hylz efe videolu anlatımımızı izledinmi? crack işlemini yaptığından eminmisin
tesekkuler cok guzel calısıyor program.. ama 1 sorum olacak?
fılm ındırdıkten sonra yada fılmı ındırmeden once kaydetme işlemını flaş bellege atıyor fakat bır hata olustu dıyıp sılıyor. ayrıca normal ındırme yapıncada fılmlerı ızleyemıyorum. fılmı ızlyebılmem ıcın ayrıca baska fılm ızleme programımı ındırmem lazım? tesekkurler.
@fahrettin program da seçenekler menüsünden kaydetme yerini ayarlıyabilirsin yada videoyu indirme ekranı gelince orada kaydetme yerini seçebilirsin.Filmi indirdirdikten sonra bilgisayarda açılmıyorsa onu açmak için gerek program yüklü olmayabilir veya onu açmak için yeterli özelliğe sahip olmayabilir.Bu nedenle media player classic programını yükleyerek sorunsuz videoalrını açabilirsin.
videodaki gibi kuruyorum program çalışıyor, bilgisayarı kapatıp açınca tekrar şifre istiyor..interneti kapatıp şifreyi giriyorum program çalışıyor fakat bilgisayarı her kapatıp açtığımda şifre istiyor
@hikmet crack yaptınızmı? yaptı iseniz aynı sorunu veriyorsa bilgisaryınızda depfreeze yüklü olabilir
@Duslerkulup hocam dediğini yaptım programı da indirdim fakat hala aynı yaa :(( detaylı kaldrıma ile herseyi kaldırdım hatta key klasöründeki herseyi bile kaldırdım yeniden başlattım soora tekrar yukarıdaki videoya uygun sekilde yükleme yaptım idm yi. tekrar yeniden başlattım ama yine aynııı yine aynıı :S başka bi çözüm yolu bulabilirmiyiz ki acaba ?
@ahmet yazdığım anlatımda çözüm kesin olması gerekiyordu.Yapılabilecek tek ve kesin çözüm benim bildiğim kadarıyla budur.
@Duslerkulup videoyu izleyerek tüm işlemleri gerçekleştirdim. resetten kastım yeniden başlatmak. aynı videonuzda olduğu gibi programı kurdum. sonra tamamen kapattım ve keyreset yaptım fakat açtığımda önceki gönderdiğim mesajlarda olduğu gibi yine seri numara istedi bana bi çözüm bulabilecek misiniz? programı kaldırıp en baştan denedim fakat yine de aynı durum. ben daha önce idm kullanıyordum fakat kullanım süresi olmuş. ben de programı kaldırdım. sitenizi zaten takip ediyordum. bu programı tekrar kurdum ve vaziyet arz ettiğim gibi yardımcı olursanız çok sevinitim saygılar.
@ahmet kemal sorununuz anladım hocam.Tahminimce programı kaldırıyorsunuz fakat tam kaldırılmadığı için halen kendisini regedit dosyasında saklamakta.Size tavsiyem https://www.duslerkulup.com/revo-uninstaller-program-kaldirma-yazilimi-full-indir.html adresimizdeki linke girip oradaki programı indirin onu kurun bilgisayarınıza ve buradan idm yi kaldırmayı deneyin ve kaldırırken detaylı kaldırmayı seçip kaldırın ve sonra bütün kayıtları silin.Ondan sonra tekrar kurmayı deneyin idmyi.
Programı yükledim. Resette attım fakat sırasıyla şu şekilde uyarılar geldi.
http://d1302.hizliresim.com/16/g/k3bbx.jpg
http://d1302.hizliresim.com/16/g/k3bcd.jpg
En basit reset nasil atabilirim acaba. Ben de hic bir CD ve DVD yok windows ile ilgili yardimlar icin tesekkürler…
@kemal resetten kastınız nedir formatmı?
@ahmet kemal videomuzu izleyerek sorununuza çözüm bulabilirsiniz.Orjinal işlemi yaparak.
arkadaşım öncelikle emeğine sağlık eski kurulum vardı sildim. yeniden yükledim aynen anlattığın gibi ama olmuyor. seri numarası falan istiyor 3 saattir uğraşıyorum..
@bilal makalemizin içerisinde videolu anlatımda aradığınız sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz.
arkadşların anlattığı gibi benim bilgisayarımda da deneme sürümü önceden yüklüydü. onu kaldırdım. sizin dediğiniz gibi ve videodaki gibi yükledim 60 Gün içerisinde Kayıt Yapılmamış hatası cıkıyor . buradaki sorun nedir acaba önceden deneme sürümünü yüklediğimiz için mi????
Ben programı kurdum oyun indiricem indir diyorum C de yeterli alan yok diyor bende E ye yüklemesi için değiştiriyorum şimdi indir diyorum yine C de yeterli alan yok diyor yardımlarınızı bekliyorum
@umutcan indirdiğin yer e sürücüsünü seçmene rağmen tam olarak etkin olmamış olabilir o yüzden her ney ile indiriyorsanız ayarınızı yaptıktan sonra kapatıp tekrar açıp indirmeyi deneyin.en basitinden masaüstüne indirmeyi dene.
bende ? 60 Gün içerisinde Kayıt Yapılmamış” yazısı çıyor. daha önce yükledim kurdum süresi doldu. sildim burdan tekrar yükledim ve 60 Gün içerisinde Kayıt Yapılmamış hatası cıkıyor ve satın almam gerekiyor. bi çözümü var mı bunun
@alp videoda çözüm vardır.
şimdi ben indirmeye çalıştım tam indirecektim bir sorunla karşılaştım ” İNTERNET DOWNLOAD MANAGER SASHTE BİR SERİ NUMARASIİLE KAYIT EDİLDİ IDM KPATILIYOR.. ” diye yazııyor anlamadım lütfen yrdımcı olurmusunz……
@mustafa aldığın hatanın nedeni bilgisayarında idm programı halen yüklü ve dosya indirmeni engelliyor.bilgisayarından idm programını tamamen kaldırıp bizim sitemizde mevcut olan programı indirip, kurmayı denerseniz sorun ortadan kalkacaktır.
acmıyo ıste bıseyler yazıyo winrar
@hatice tamam işte bende onu soruyorum ne yazıyor tam olarak ne hata verdiğini anlamadan çözüm veremem.
Ben İDMAN611F dosyasına cift tıklayıp sifreyi yazıyorum ama hata veriyo sifre doğru winrar hatat veriyo neden yardım edebılırmısınız
@hatice aldığın hata nedir?
çok teşekkür ediyorum çok güzel bi çalışma
kardesım anlıyorum bende ama next next dedıkten sonra hemen çıkıyor 60 gün şeyi tamam deyincede kayıt olma kutucugu gelıyor ekrana
@tarkan bakın işte yapılan hata bu videoyu dikkatli incelemiyorsunuz programı kuruyorsunuz sonra bu kutucuk geliyor karşınıza halbuki ben videoda özellikle belirtmişim programı yükledikten sonra tamamen kapatıp keysereti yaptıktan sonra programı açın lütfen videoyu dikkatli ve atlamadan izleyiniz.
abi bende bu programı önceden yüklemıstım ve sılmıstım sonra sımdı tekrar yuklerken 60 gün içerisinde kayıt yapılmamıs dıyor yardım edermısın lutfen
@tarkan videolu anlatımımız konu içerisinde mevcuttur.Videolu anlatımımızı dikkatlice inceleyerek sorununuzu halledebilirsiniz.
KURULUMDA SORUN YAŞAYANLAR İÇİN ÖNEMLİ DUYURU: BAZI ARKADAŞLARIN PROGRAMI FULL YAPAMADIKLARI ŞİKAYETLERİ ÜZERİNE BİLGİSAYARIMDA YÜKLÜ OLMAYAN İDMYİ BİR ZİYARETÇİ GİBİ İNDİRDİM ORADA ANLATTIĞIM İŞLEMLERİ UYGULADIM VE PROGRAMIN FULL OLDUĞUNU GÖRDÜM.KESİNLİKLE BİR SERİAL İSTEMEDİĞİNİ GÖRDÜM.ANLATIMDA,PROGRAMDA VE CRACKTE BİR PROBLEM OLMADIĞINI GÖRDÜM.SONUÇ OLARAK KURULUMU YAPAMAYAN ARKADAŞLAR İÇİN VİDEOLU KURULUM ANLATIMI HAZIRLADIK VİDEOLU ANLATIMA BAKARAK DAHA NET BİR KURULUM YAPABİLİRSİNİZ.
sagol walla butun yorumları ezberledım hepsını de denedım ve yanlıs yuklemede yaptugımı da zannetmıyorum. 🙂 su vıdeo yu cok merak edıyorum… sorun bendemı makınedemı*? dıye
admin öncelikle tşk ederim emeğine sağlık ama ben daha once epey sure (gunceleme yapmayarak) kullanmıstım ama herhalde bırı guncellemıs bır daha kullanamadım 60 gunluk dooldu kapatılıyor dıyordu. kaldırdım senın programı yukledım kurdum yazılanlarıda yaptım keyreset yaptım eklendı dedı reset attım ama olmuyor daha once kullandıgım ıcın mı yoksa bende mı anormallık var cozemedım 🙂 ılgın iin teşekkurler…
@kadir videolu kurulum hazırlıyoruz şuanda bazı teknik sorunlardan dolayı gecikiyor videolu anlatıtımız tamamlandıktan sonra görsel olarak kurmayı denersiniz halen sorununuz çözülmese farklı çözümler bulabiliriz.
sevgili admin kardeş idm bende eski sürüm vardı onu kaldırdım yerine senin kini kurdum tamda anlattığın gibi kurdum hemde 1-2 defa kurdum halada aynı hatayı veriyor pach kabul etmiyor 8 günlk kullanma süresi veriyor.birde başka sorum olacak youtubedeki videoları indiremiyordum eski sürümle bu sürümde indirme imkanın olacak mı acaba
Videolu anlatım çok iyi bir fikir 🙂 umarm en kısa zamnda olrda bizde işimizi göreblrz 🙂 iyi günler
Öncelikle paylasım için teşekkür ederim.Yalnız bendede şu sorun var indirdm kurdm 1 ay sonra lisans sürümü istio ıd şifre istio yani nasl düzelteblrm onu 🙁 dedğinizgibi aynı şekilde kurdm eksksz yaptm ama bu sornla karsılastm
harikasınız……..
Geçenlerde ındırmeye calısmıstım başka sıtelerden ama yıne olmamıstı. İndirdikten sonra bakarım olmadıysa denetım masasından programı kaldırırım. yanı kısaca bılgısayarda onceden yuklu olamaz. İşlemde hata yapmadıgımı dusunuyorm.idman611f kuruyorum sonra Keyreset klasorundekı Regedıt programını kuruyorum sonrada reset atıyorum. Bi yanlışlık varmı buraya kadar?.
Dediklerinizi Aynen Uyguladım. olmadı Sılıp,siteden tekrar Yukleyıp Kurdum yine olmadı. bu Sefer ” 60 Gün içerisinde Kayıt Yapılmamış” diyor. Ne yapmalıyım.?
@yusuf ya bi işlemde hata yapıyorsunuz yada önceden bilgisayarınızda yüklüydü.
Hocam. Idman611f.exe dosyasına çift tıklayıp kurdum patch dosyasına baktım boş du Bende keyresete Girip keyreset.reg çalıştırdım bılgısayara reset attım ama olmadı ”sahte bir seri numara ile kayıt edildi kapatılıyor” yazısı cıktı ya ben duzgun anlamadım ya da bı sorun var her halde bi yardımcı olabılırsenız cok sevınırım.
@yusuf İDMAN611F DOSYASINA ÇİFT TIKLAYIP KURUN.ARDINDAN KEYRESET KLASÖRÜNDEKİ REGEDİT DOSYASINA ÇİFT TIKLAYIP ONAYLAYIN.BİLGİSAYARINIZA RESET ATIN.PATCH KLASÖRE YANLIŞLIKLA AÇILMIŞTIR O KLASÖRÜN İÇİ BOŞTUR.HALEN SORUNUNUZ ÇÖZÜLMEDİYSE SİLİP BAŞTAN KURUN.
bu programı indirmeye o kadar çok uğraştımki ya inmedi da sahte ıdm numarası dedi ve sonunda sayenizde artık o çok istediğim programı kullanıyorum çok teşekkürler… emeğinize sağlık
admın bende 60 gün içinde kayıt yapılmamış. ıdm kapatılıyor diyor. ne yapmalıyım?
@musti programın nasıl full yapılacağı hem konu içerisinde hemde rar dosyasında anlatılmıştır.Tekrar anlatmaya gerek yoktur.İndirdiğiniz rar dosyasındaki beni oku dosyasını okuyunuz.
teşekkürler
seri numarasını ıstıyor solermısın admın
benim pc Windows 8 bir problem cıkar mı ?
@mehmetcem problem çıkacağını sanmıyorum.Seriale gerek duymamaktadır gerekli işlemler zaten anlatmış bulunmaktayız.
emeğiniz içi teşekkürler uzun zamandan beri arıyodum bu programı
hmm anladım sağol admin peki crack yqaptığımızda artık belli süre falan vermiyor değil mi süresiz olarak kulanabiliriz yani artık ?
normalde bir ay falan diyor onu tam sürüm yapmak için herhangi bir para falan ödemiyormuyuz admin ?full sürüm için para falan ödeme gibi bişey var mı ? . s
@murat hayır para ödemek için orjinal sürümü satın almanız gerek.Bizim paylaştığımız sürümün içinde crack vardır tam sürüm olmaktadır.Ücret ödemeniz gerekmemektedir.
bende indirdim keyreset klasörüne tıkladım şifreyi girdim resette attım ama hala kullanamıyorum neden ?
@09 ilkbaşta idman programını yüklemeniz gerekmektedir.sonra cracklame işlemleri yapmanız gerekmektedir.Bu işlemleri zaten anlatmaktayız.Dikkatli birşekilde söylenenleri uygulayınız.
@ramazan arkadaşım konun içerisindede rar dosyasındada şifreyi zaten vermişisiz neden aynı şeyleri sorup duruyorsunuz lütfen biraz dikkatli olalım.
ya kurmadan önce şifre istiyor nerde şifre
@izmitlee programı full yapmanız için gereken şeyler anlatılmıştır.
arkadaşlar çok teşekkürler bu programı paylaştığınız için… Fakat key süresi bitmek üzere ne yapmamız gerekiyor..?
@dadaş İDMAN611F DOSYASINA ÇİFT TIKLAYIP KURUN.ARDINDAN KEYRESET KLASÖRÜNDEKİ REGEDİT DOSYASINA ÇİFT TIKLAYIP ONAYLAYIN.BİLGİSAYARINIZA RESET ATIN.
ya nasıl indiriliyor bir türlü kuramadım seri numarası istiyor admin
@murat hocam her yerde belirtiyoruz zaten hem rar dosyasında hemde konu içeriğinde https://www.duslerkulup.com yazın
not: http:// kısmını yazmayın.
sıfresı ne bunun ya bulamadım
bende patch klasörü boş
konudada belirttiğimiz gibi o yanlışlıkla oraya girmiş patch klasörüne gerek yoktur.
Bu program vistada sorun çıkarır mı?
@ömer faruk hayır vistada sorun çıkarmaz tüm sürümlerde çalışmaktadır.
@erkan hayır hiçbir sorun yoktur.
Ben önceden flah get kullanıyodum başlarda bayağı iyiydi flash ger sonrada yüklememeye basladı bundada aynı sorun varmı?
Allah razı olsun sizden, kurdum çalişiyor. idm güzel bir program.
@Basqentli yorumunuz için Teşekkürler.Patch klasörü söylediğiniz gibi boş dikkatimizden kaçmış.Keyseret klasöründeki regedite çift tıklamak yeterli olmaktadır.
@Duslerkulup
Arkadasım indirdim kullnıyorum yanlıs konusmak gıbı olmasın ama patch klasoru bos gozukmekte patch yok yanı “Keyreset” yaptım suanda full emegın ıcın tesekkur eder devamını getırmenız dılegımle iyi gunler
@Tuğba
İdmyi kurduktan sonra full olarak kullanmak için patch yapmak gerekmektedir.İdm dosyasının içerisinde zaten programın nasıl kurulacağı anlatılmaktadır.Bulamayanlar için tekrar anlatalım:
KURULUM:
İDMAN611F DOSYASINA ÇİFT TIKLAYIP KURUN.ARDINDAN KEYRESET KLASÖRÜNDEKİ REGEDİT DOSYASINA ÇİFT TIKLAYIP ONAYLAYIN.BİLGİSAYARINIZA RESET ATIN.
ben kurdum ama ıdm seri numarası istiyo yardım edin
walla helal olsun çok teşekkürler 2 saattir arıyorum bir tek sizde buldum thanks.