Snoop Dogg 2010 Albüm Full İndir

snoop dogg 2010 albümü

Şarkı Listesi
01 Bitch Be Complaining
02 Homeboys and Friends (Freestyle)
03 Jet Jetting The Jet
04 Thats What We Talking About (Live)
05 Westcoast Stand Up Unite
06 – Kick It Fat (Freestyle At Death Row)
07 Gangster Throw It Up
08 Kicked To The Kurb
09 Snoop Speaks
10 Just Some Brothers On The Mic (Live)
11 Girls Dont Run
12 Drinkin Ma Drink
13 Top Of Ma Dome
14 Blast Out Tha Tank
15 Money (Live)
16 I Had To Show

Boyut: 36.45 MB

İndirme Linki:

Rar Şifresi:

    Makale Yazarı: Duslerkulup